Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 september 23:48

26 september 15.01, Trafikolycka, Nybro

Två personbilar som kolliderat, Mineralvägen, Hanemåla.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Mineralvägen där två personbilar kolliderat, en sidokollision. Enligt uppgift ska flera personer från en av bilarna sprungit från platsen efter olyckan. En kvinna som färdats i den andra bilen tillses av ambulans.

16.38 Ingen av de personer som lämnade platsen är hittills anträffade. Polispatruller söker i området. Båda bilarna kommer att bärgas från platsen.

18.08 Polis har spårat med hund i området, men ingen av personerna som lämnat olycksplatsen är anträffad. Polis upprättar anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel, vållande till kroppsskada och smitning från trafikolycksplats.

23.46 Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus. Hon uppgav smärta i bröstet. Olyckan har inträffat i en korsning, och är nu rubricerad som vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och smitning från trafikolycksplats. Det finns ingen anträffad misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen