Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 september 17.28, Bråk, Bromölla

Bråk, Ågatan.

Polis skickas till Ågatan efter samtal om bråk på järnvägsstaionen. Enligt uppgift ska det vara ett bråk där tre personer bivit påhoppade med slag av ett gäng. Någon ambulans behövs dock inte skickas till platsen. Gänget hoppar därefter på ett tåg till Kristianstad. Polispatrull möter upp tåget i Kristianstad för kontroll av personerna ombord. Händelsen rubriceras som misshandel. Övriga omständigheter är i nuläget okända.

23.22 Bråket ska ha börjat i samband med att någon tillgripit en keps från någon annan. Tre personer uppges ha fått ta emot slag i efterföljande bråk som uppstått, en 15-årige pojken, en kvinna i 50-års åldern och en kvinna i 20-års åldern. Dessa är initialt hörda på plats av polis. Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon av dem behövt uppsöka sjukvård på grund av misshandeln. Det finns ingen misstänkt för händelsen, då gärningsman/män lämnade platsen med tåg. I utredningsarbetet kommer polis att undersöka om det finns övervakningskameror i området som kan ha fångat händelsen på film.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen