Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 september 20.16, Misshandel, grov, Norrköping

Polisen söker vittnen efter misshandel på Hospitalsgatan.

18.59 Polis larmades med anledning av ett bråk i en butik i centrala Norrköping. Enligt samtalet var flera personer inblandade i bråket och en person skulle ha skadats. Flera polispatruller beordrades till platsen.

När polisen kom till platsen inleddes omedelbart arbetet med att få en bild av vad som hänt, söka efter personer som varit inblandade i händelsen och prata med personer som kan ha gjort iakttagelser.

En förundersökning gällande grov misshandel har inletts.

I samband med bråket skadades två personer. Dessa, en man i 50-årsåldern och en man i 20-årsåldern, har förts till sjukhus med ambulans.

Polisen söker kontakt med vittnen till händelsen och är intresserad av alla tips och iakttagelser i området runt Hopsitalsgatan som kan sättas i samband med händelsen. Den som har tips eller annan information att lämna kan ringa 114 14 eller, i brådskade fall, 112.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen