Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 september 05.50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

22.50 Karlsborg, brand
I Brevik har det börjat brinna i ett mindre hus. Räddningstjänst på plats under hela natten för att släcka. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

22.55 Borås, misshandel
På Allégatan utanför en krog har en man i 35-årsåldern blivit misshandlad. En annan man har slagit en flaska i huvudet på honom. Han förs till sjukhus i ambulans med ett jack i huvudet. Den misstänkte mannen ska vara känd men är ännu inte gripen.

01.33 Lilla Edet, drograttfylleri m.m.
På E45 i Lilla edet försöker polisen stoppa en bilist för kontroll. Föraren stannar inte utan kör istället ifrån polisen i hög hastighet. Bilen påträffas ganska snabbt i Nödinge där polisen får stopp på den. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks för drograttfylleri, narkotikabrott samt hastighetsöverträdelse.

04.03 Göteborg, drograttfylleri m.m.
På Litteraturgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 50-årsåldern som saknar körkort och därför rapporteras för grov olovlig körning. Hon misstänks också för drograttfylleri samt innehav av narkotika. Hon tas med för provtagning

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen