Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 september 08:45

28 september 07.23, Trafikolycka, Linköping

Två bilar i krock på Industrigatan vid Rydsskogen.

06.54 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Industrigatan i Linköping, i höjd med Tornhagsskolan. Två bilar hade krockat.

07.05 Polis på plats.

07.20 En fil hålls öppen för trafik förbi olycksplatsen. Initialt var det totalstopp i båda riktningar. Båda bilarna behöver bärgas. Det finns i nuläget ingen information om skadeläge på de inblandade.

08.40 Alla har lämnat olycksplatsen och trafiken flyter igen sedan någon halvtimme tillbaka. En man i 20-årsåldern som körde den ena bilen fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt allvarligt skadad. Föraren av den andra bilen fick skjuts hem av polisen. Båda bilarna har bärgats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen