Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 september 23.59, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser. Fram till klockan 03:00

23:38 Misshandel, centrala Östersund.

Patruller skickades till närheten av Åhlens i centrala Östersund gällande en misshandel. Enligt vittnen var det ca 5 - 10 personer som hade hoppat på en man i 20 års åldern. Patrullerna på plats grep två män i 18-20 års åldern misstänkt för misshandel och olaga hot. 4-5 andra män i samma ålder avvisades från platsen. Patrullerna hittade även misstänkt narkoitika på platsen. Utredeningsarbete pågår och för vidare information hänvisas till jourhavande förundersökningsledare alt kommunikatör efter kl 07:00 under morgondagen.

00:10 Grovt rattfylleri, centrala Östersund.

Efter en kontroll är en man i 20 års åldern misstänkt för grovt rattfylleri. Mannen som båste positivt i polisens sållningsinstrument fick följa med till polisstationen för provtagning.  Mannen är även misstänkt för olovlig körning då han saknar körkort. Bilnycklarna omhändertogs för att förhindra fortsatt färd. Mannen frigavs efter provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen