Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 september 06.55, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Ett försök till mord i länet under natten i Halmstad. I övrigt relativt mycket att göra för polisen enligt RLC (22.00-07.00).

Kl 21.56 Halmstad, försök till mord
Polis larmas via SOS till Tomtegatan i Oskarström. Enligt SOS så ska en person/man blivit knivskuren på platsen. På platsen utomhus anträffas en man som har ett flertal skador, dels skador som troligen uppkommit via kniv men även skador som tyder på misshandel i övrigt. Uppgifter framkommer om att ett antal personer som ska ha lämnat platsen i bil. Troligen gärningsmännen.

Bilen eftersöks men hittas inte, ingen gripen. Den skadade förs till sjukhus. Skadorna bedöms dock inte som livshotande.  Polisen inleder förundersökning med rubriceringen försök till mord.

Kl 00.37 Laholm, smitning från trafikolycka
En trafikolycka inträffar på LP Hanssons väg. En yngre kvinna blir påkörd av en personbil som sedan avviker från platsen. Polis och ambulans kallas till platsen och flickan avförs till sjukhus med okända skador, troligen allvarligt skadad.

Polis på olycksplatsen får vittnesuppgifter som gör att man kan identifiera den bil som lämnat platsen. Även föraren kan identifieras. Polisen anträffar sedan bilen som beslagtogs och föraren kan gripas i bostaden. Föraren är i nuläget misstänkt för smitning från trafikolycksplats. Om rubricering kan komma att bli ändrad/kompletterad är ännu inte känt.  

  

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen