Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 september 06.56, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Relativt mycket att göra för polisen i länet under kvällen/natten (22.00-07.00) enligt RLC. Bland annat ett försök till mord.

Kl 21.34 Borås, Bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Tunnlandsgatan där det enligt SOS ska brinna flera bilar. Bränderna släcks och två bilar är drabbade. På platsen finns bl.a. dunkar mm så polisen misstänker att bränderna är anlagda. Anmälan upprättas med rubricering skadegörelse genom brand. Ingen gripen.

Kl 23.58 Trollhättan, bilbrand
Polis och räddningstjänst kallas till Lantmannavägen där det enligt SOS ska brinna en bil. Branden släckas och polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand.

Kl 01.29 Göteborg, försök till mord
En man anträffas på Stena färjan av personal. Han har ett flertal skador som troligen är knivskador i bålen samt på ben. De som varit gäster båten får inte lämna före det att polisen kan genomföra en kontroll av gästerna för att eftersöka gärningsmannen. Med hjälp av vittnesuppgifter kan polisen identifiera en gärningsman och även gripa honom. En person hämtas även till förhör. Både offer och gärningsman är i 30-årsåldern. Vad som ligger bakom händelsen är inte känt.

Polisen inleder förundersökning med rubricering försök till mord.    

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen