Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 september 07.51, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser från natten.

Sammanfattningsvis en natt med hög belastning. En typisk sk "löningshelg" där alkoholrelaterade ärenden som fylleri, misshandel och bråk dominerar.

Kl 00:17 Björnavägen, Örnsköldsvik, drograttfylleri. Man i 20-års åldern.

Sammanfattningsvis en natt med hög belastning. Natten domineras av alkoholrelaterade ärenden som fylleri, misshandel och bråk. En typisk sk "löningshelg".

Kl 00:27 Bergsgatan, Sundsvall, rattfylleri. Man i 25-års åldern. Omhändertagen med stöd av LOB efter provtagning.

Kl 00:33 Landsvägsallén, Sundsvall, misshandel. Slagsmål mellan flera personer. En man har blivit slagen med en flaska i huvudet. Gärningsmannen är identifierad men inte gripen.

Kl 01:15 Esplanaden, Sundsvall, misshandel. Man i 45-års åldern misshandlad. Anmälan upprättad, ingen som är identifierad som misstänkt.

Kl 02:04 Rådhusgatan, Sundsvall, misshandel. Kvinna som blivit knuffad och fallit i golvet och skadat sig. Förd med ambulans till sjukhus. Oklart vilka skador hon ådragit sig. Den misstänkte är identifierad som en man i 25-års åldern. Han är inte gripen.

Kl 02:20 Dingersjö, Njurunda, smitning från trafikolycka mm. En bil som kört in i ett staket på privat område och föraren har lämnat platsen. Vid kontroll av fordonet så visar det sig är det är stulet från en uppställningsplats i Dingesjö. Bilen var sedan tidigare tagen i beslag av polisen. Bilen bärgas åter till uppställningsplatsen. Ingen misstänkt identifierad.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen