Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 september 08.15, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av händelser från natten

Kl 23:38 (fredag) Prästgatan Östersund, misshandel och olaga hot. Flera personer som misshandlat en man. Den brottsdrabbade mannen kan peka ut en man som misshandlat honom och en annan man som hotat honom med kniv. De båda männen, i 20-års åldern, grips av polis och är under natten anhållna av åklagare.

Kl 00:09 Bangårdsgatan, Östersund, rattfylleri. Man i 20-års åldern misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning.

Kl 02:12 Byvägen, Frösö, Östersund, skadegörelse. Berusad man som krossat fönster i uthus. Mannen som är i 25-års åldern, omhändertas med stöd av LOB. Han är misstänkt för skadegörelsen.

Kl 03:48 Köpmangatan, Östersund, misshandel. Man i 20-års åldern misshandlad av annan man. Den misstänkte, en man i 25-års åldern, grips av polis. Den misshandlade mannen förs med ambulans till sjukhus för kontroll av skador.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen