Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 september 09.39, Inbrott, Västerås

Inbrott i villa på Guldnålsgatan

Ett larmbolag får in ett inbrottslarm samt de ser även via sin kameraövervakning att två personer befinner sig inne i en villa där boende ej verkar vara hemma. Polisen är snabbt på plats men gärningsmännen hinner lämna innan första patrull anländer. Vittnen ser hur gärningsmännen kastar/tappar gods i närområdet när de springer från adressen. En övergiven moped som står parkerad utanför tas i beslag då det finns skäl att anta att det är gärningsmännen som har brukat mopeden. Polisen har letat i området med ett flertal patruller men hittills är ingen gripen eller frihetsberövad i ärendet. Det är i nuläget oklart exakt vad som saknas ur villan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen