Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 september 22:11

29 september 20.40, Trafikbrott, Haninge

Den fordonsförare som polisen skulle stoppa och kontrollera norrut på riksväg 73 i höjd med trafikplats Haninge vägrade att stanna.

Ett förföljande inleddes och regionsvakthavande beslutade att spikmatta ska läggas ut för att förhindra fortsatt färd.

Spikmattan lades ut på riksväg 73 norrut i närheten av trafikplats Farsta. Det aktuella fordonet passerar över spikmattan och fordonet får punktering på minst ett av däcken.

Fordonet stoppades på riksväg 73 i höjd med Skogskyrkogården. Polisen är på plats och kontrollerar förare samt passagerare. Föraren är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Uppdatering klockan 22:09
Föraren är även misstänkt för drograttfylleri. En av passagerarna är misstänkta för ringa narkotikabrott genom eget bruk. De två andra passagerarna var i 15-års åldern och skjutsades hem till sina vårdnadshavare av polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen