Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 september 06.25, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har sedan midnatt hanterat knappt ett trettiotal händelser. Inga brova brott eller allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Strax efter midnatt fick polisen samtal om misstänkt inbrott på Jönåkers Golfklubb. Flera polispatruller åkte till platsen och spanade på olika platsen utan att några misstänkte personer kunder gripas. Det har påbörjats en utredning om stöld genom inbrott i golfklubbens lokaler. Det är inte helt fastställt under natten men troligen saknas verktyg från ett förråd.

Två viltolyckor har hanterats av polisen. Ett påkört vildsvin vid 01-tiden vid Skebokvarn och en rådjursolycka på länsväg 867 nära Lebro. Ingen personskada i någon av dem.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen