Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 september 07.37, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

02:38 Stöld/inbrott Sundsvall. Samtal om pågående inbrott på en byggarbetsplats i Skönsberg. Ett flertal patruller beordras för att försöka genskjuta det fordon som setts lämna platsen, inget fordon påträffas under nattens sökarbete. Bland det som stulits ska enligt initiala uppgifter finnas verktyg för flera hundra tusen kronor. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras under dagen.

03:18 Stöld/inbrott Sundsvall. Enligt initiala uppgifter ett inbrottsförsök i någon form av salong i Stenstaden. Stor åverkan på entrédörren. Ingen uppgift om att något stulits från lokalen. En brottsplatsundersökning är genomförd under natten.

03:23 Arbetsplatsolycka Sundsvall. Kvinna som skadat ögat i samband med arbete längs väg. Kvinnan omhändertagen av ambulanspersonal och förd till sjukhus. Frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården.

En lugn morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen