Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 september 11.57

03 september 08.13, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av händelser.

16:07 Försvunnen person Ytterhogdal, Härjedalen. Ensam man i 80-årsåldern som gett sig ut för att jaga på söndag morgon och inte återkommit. Mannen skulle vara tillbaka vid lunchtid på söndag men har ej återkommit, anhöriga har då haft kontakt med mannen som var vilse. En större sökinstas dras igång under söndag kväll med poliser och fjällräddare, sökandet har fortsatt under natten. Nu på morgonen har även Hemvärnet anslutit och biträder i sökandet. Även helikopter biträder i arbetet.

17:52 Försvunnen person Österåsen, Östersund. Ensam man i 80-årsåldern som försvunnit i samband med bärplockning. Mannen lämnade anhöriga vid 12-tiden, mannens bil är påträffad under eftermiddagen. Under söndag kväll har polis och frivilliga sökt efter mannen. Under natten har fjällräddare kallats in och anslutit till sökinsatsen och nu under morgonen har även Hemvärnet anslutit. Även helikopter biträder i arbetet.

I övrigt en natt med få händelser i länet.

Uppdatering 11:55

Mannen som varit försvunnen utanför Ytterhogdal återfanns välbehållen klockan 10:35. Han är åter hos sina anhöriga.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen