Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 september 14.16, Trafikbrott, Olofström

Kontroll av förare, kortare förföljande, Oredslund.

Trafikpolis ska stanna en personbil för kontroll, men där föraren av personbilen inte stannar på polisens stoppsignal. Ett kortare förföljande inleds, som slutar då personbilsföraren, en man i 20-års åldern, kör av vägen. Han springer därefter från platsen. Hundpatrull och polispatrull i radiobil söker i området efter mannen, och polishunden spårar ner mot en strand till en sjö. Polis anträffar föraren genomblöt, efter att han troligtvis försökt att gömma sig i sjön. Han tas med för provtaging misstänkt för drograttfylleri. I samband med att mannen körde av vägen skadades en lykstolpe, och personal från elbolag skickas ut för att tillse denna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen