Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 september 17.26

03 september 15.48, Misshandel, Kristinehamn

En man har blivit misshandlad med någon typ av tillhygge.

SOS-Alarm meddelar att en man har blivit misshandlad med någon typ av tillhygge. Händelsen har skett i Bro. Enligt den misshandlade mannen skall gärningspersonen inte vara kvar på platsen.

Det är i nuläget oklart hur allvarligt skadad mannen är.

Ambulans och polis är på väg till platsen.

UPPDATERING kl. 16.12

Den misshandlade mannen förs till sjukhus med ambulans men han är vaken och talbar enligt polisen på plats.

Polisen letar i området efter en eventuell gärningsperson.

UPPDATERING kl. 17.21

Den misshandlade mannen har sett en man i 20-årsåldern då denne försöker stjäla han cykel som står utanför den misshandlades lägenhet. När den misshandlade mannen konfronterar gärningsmannen med detta hugger han med ett yxliknande föremål mot den misshandlade mannen som träffas i armen. Gärningsmannen försvinner springande från platsen.

Flera polispatruller, inklusive en hundpatrull, har sökt i området efter gärningsmannen utan att hitta någon. En anmälan gällande grov misshandel kommer att upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen