Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 september 06.58, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En händelserik natt för polisen i länet. Mycket bråk och fylleri. Polis från Göteborg har bla fått förstärka i Halmstad.

Kl 18.18 Försvunnen person, Vårgårda
En man anmäldes under kvällen försvunnen. Polisen har under natten sökt efter mannen men har inte återfunnits. Sökandes avbröts en kort tid under natten då det inte var möjligt att genomföra sökåtgärder. Sökande har under återupptagits och händelsen har även övergått till en sk särkild händelse.  Insats pågår på platsen.

Uppdatering Kl14.00: Den man som polisen letat efter är återfunnen under morgonen. Insatsen avslutad.  

Kl 04.03 Personrån, Göteborg
En person anmäler att han blvit från ryckt sin halskedja vid entrén till Nordstan, Brunnsparken. Två gärningsmän lämnade platsen springande. Inga kända personskador. Anmälan upprättad.  

Allmänt stökigt och oroligt i hela regionen under natten (22.00-07.00). 43 fall av misshandel har hanterats av polisen, 10 st olaga hot, 17 narkotikabrott. 54 personer har omhändertagits för fylleri.

 

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen