Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 september 07.07, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av händelser från natten

Ytterligare en natt med hög belastning. I likhet med gårdagsnatten dominerar alkoholrelaterade ärenden som fylleri, bråk och stök.

Kl 00:08 Vasagatan, Umeå, våldsamt motstånd. En man i 30-års åldern sätter sig till motvärn när han ska avvisas av ordningsvakter. Polis som kallats till platsen avvisar mannen från området och skriver anmälan.

Kl 01:22 Vegagatan, Vännäs, misshandel. Två män i 20 resp 25-års åldern anmäler att de blivit misshandlade av en okänd man. Ingen som behövt söka vård. Ingen gripen. Ärendet utreds vidare i vanlig ordning.

Kl 01:46 Nygatan, Skellefteå, misshandel mm. En kvinna i 20-års åldern är misstänkt för att ha misshandlat en annan kvinna och för att sexuellt ha ofredat en man. Den misstänkta kvinnan har i tumultet ramlat i golvet och slagit så illa att hon förs med ambulans till sjukhus för kontroll.

Kl 02:46 Strombergsväg, Umeå, inbrott/stöld i lägenhet. Anmälaren säger att hela lägenheten är "upp-och-nervänd". Anmälan om grov stöld. Lägenheten avspärrad och brottsplatsundersökning ska genomföras under dagen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen