Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 september 07.21, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av händelser från natten.

Ytterligare en natt med hög belastning. I likhet med gårdagsnatten dominerar alkoholrelaterade ärenden som fylleri, bråk och stök.

Kl 22:13 Haraholmsvägen, Piteå, rattfylleri. Man i 60-års åldern kör av vägen och vid kontroll blir misstänkt för rattfylleri.

Kl 22:16 Ängsgatan, Piteå, skadegörelse. Ungdomar som "spränger" postlådor, sannolikt med hjälp av fyrverkeripjäser. Polis till platsen men inga ungdomar anträffas. Anmälan om skadegörelse.

Kl 23:34 riksväg 97, Notviken, Luleå, rattfylleri. En utländsk man i 20-års åldern misstänkt för grovt rattfylleri. Mannen är efter förhör anhållen av jouråklagare.

Kl 00:00 Medborgargatan, Älvsbyn, våldsamt motstånd. I samband med ingripande av ordningsvakter blir två män misstänkta för våldsamt motstånd.

Kl 00:25 Mörtgatan, Piteå, rattfylleri. Kvinna i 50-års åldern misstänkt för rattfylleri.

Kl 03:07 Buddbyvägen, Boden, våldsamt motstånd. I samband med att en man omhändertas med stöd av LOB gör han sig skyldig till våldsamt motstånd. Mannen förhörs under förmiddagen efter att ha vilat sig i form i vår arrest.

Kl 03:16 Vänortsgatan, Kiruna, bråk. Polis kallas till platsen och skriven anmälan om misshandel. Inga närmare omständigheter kända.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen