Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 september 07.39, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser från natten

Ytterligare en natt med hög belastning. I likhet med gårdagsnatten dominerar alkoholrelaterade ärenden som fylleri, bråk och stök.

Kl 22:35 Sundsvalls sjukhus, akutmottagningen, misshandel. En ung flicka som kommit in och uppger sig ha blivit misshandlad av en jämnårig. Okända skador, anmälan om misshandel.

Kl 00:17 Vänersborgsvägen, Sundsvall, misshandel. En man i 40-års åldern är anmäld för att i berusat tillstånd ha misshandlat en granne.

Kl 00:39 E4, Skönsberg, Sundsvall, rattfylleri. Kvinna i 50-års åldern misstänkt för rattfylleri. Hon är så påverkad att hon omhändertas med stöd av LOB efter provtagningen.

Kl 01:15 Fridhemsvägen, Örnsköldsvik, misshandel mm. En kvinna i 20-års åldern är misstänkt för misshandel och olaga hot mot sin partner. Hon är också misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk och våldsamt motstånd i samband med att hon omhändertas med stöd av LOB. 

Kl 01:31 Esplanaden, Sundsvall, misshandel. Ordningsvakterna har gripit en man misstänkt för misshandel. Polis till platsen för anmälan. Närmare omständigheter okända.

Kl 02:47 Limstagatan, Kramfors, misshandel. En man i 20-års åldern har misshandlats med knytnävsslag i ansiktet. Polis till platsen och skriver anmälan om misshandel. Ingen utpekad gärningsman, ingen gripen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen