Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 september 15:11

30 september 09.43, Mord/dråp, försök, Östersund

Odenskogsvägen, Odensala, kraftigt blödande person

Händelsen anmäls kl 04:51

Polispatrullerna som kallas till platsen, en föreningslokal, griper en man i 25-års åldern misstänkt för försök till mord.

Det visar sig att en man i 40-års åldern har en skada i huvudet och en kraftig skärskada i ena armen. En kvinna har en skärskada i en hand.

Det är mycket blod i och utanför den aktuella lokalen. Platsen spärras av och kriminaltekniker ska under dagen göra en brottsplatsundersökning.

De skadade personerna förs till sjukhus ska under dagen förhöras.

Den gripne mannen förhörs under morgonen/förmiddagen och sedan kontaktas åklagare för beslut om anhållande eller frigivning. 

Det finns inga fler uppgifter att lämna ut då utredningen är i ett inledningsskede.

Uppdatering kl 15:10

Den misstänkte mannen är efter förhör anhållen av jouråklagare.

Brottsrubriceringen är justerad och mannen är delgiven misstanke om försök till mord mot den skadade mannen och misstanke om misshandel mot kvinnan.

Det finns inga ytterligare detaljer att lämna ut för närvarande. Förundersökningen leds av Åklagarmyndigheten.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen