Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 september 15:32

30 september 09.31, Mord/dråp, Bromölla

Misstänkt grovt våldsbrott.

Polis finns på plats i centrala delen av Bromölla tätort med anledning av ett misstänkt grovt våldsbrott. En förmodad brottsplats är avspärrad och polisen knackar dörr i närliggande område för att inhämta eventuella vittnesuppgifter. Tekniker är budade till den aktuella platsen.

Uppdatering: En kvinna har anträffats avliden utomhus och omständigheterna är oklara. En man har gripits inledningsvis misstänkt för mord. Tekniker anländer till platsen kl 11.45.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser i området kring Hagagatan under morgonen. Har du information att lämna vänligen kontakta polisen på telefon 114 14.

15.27 Den gripne mannen, som är 18 år, har nu anhållits av åklagare på sannolika skäl misstänkt för mord. Den tekniska undersökningen är avslutad på platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen