Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 september 14:56

30 september 08.28, Vapenlagen, Malmö

Misstänkt skottlossning, Nydalavägen.

Polis skickas till Nydalavägen efter samtal om att skott misstänks ha avlossats mot ett bostadshus. Det är i nuläget oklart när händelsen ska ha inträffat, men kriminlatekniker är budade för en teknisk undersökning under dagen av trolig brottsplats. Ett grönområde i anslutning till byggnad är avspärrat, och polis kommer att söka i området med specialsökhund. Ingen person har kommit till skada, och händelsen rubriceras i nuläget som misstänkt skottlossning.

11.19 Det är ett område intill en innergård som är avspärrat, och kommer att sökas igenmom under dagen med specialsökhund. Den tekniska undersökningen av bostadshuset, som är ett flerbostadshus, kommer att göras under morgondagen.

14.55 Händelsen rubriceras som grovt vapenbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen