Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 september 14.24, Anträffad död, Örnsköldsvik

Veckefjärden, död man anträffad i vattnet

Polisen får kl 12:11 tips om att det ligger något rött i vattnet vid Veckefjärden. Polispatrullen som kontrollerar tipset hittar en människokropp i vattnet.

Den avlidne är en man äldre än 40 år, sannolikt närmare 55-60 år. Kroppen bedöms inte ha legat i vattnet längre tid än en månad. Det finns ingen anmälan om försvunnen person som motsvarar fyndet.

Det finns inga id-handlingar på kroppen. Preliminärt ingen misstanke om brott. Kroppen kommer att obduceras och arbete med att fastställa identitet har påbörjats.

Efter ytterligare undersökningar från vår sida kommer ev signalement att publiceras.

Har du tips om vem den döde mannen kan vara - kontakta polisen på tfn 11414. Ärendet kommer att hanteras av lokalpolisområde norra Ångermanland från imorgon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen