Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 september 05.43, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens och Thomas Fuxborg och i em/kväll tjänstgör Peter Adlersson och Stefan Gustafsson

180903 

Kl 23:11 Lidköping, personrån

En man i 40 års åldern har blivit påhoppad av för honom okända män i gamla Staden i Lidköping. Enligt målsägandes uppgifter har det varit flera ynglingar i 15-17 års åldern som hoppade på honom med slag och sparkar. I samband med rånet blev han frånstulen sin halskedja, guldarmband och ett par Adidas skor. Målsägande har en mindre sårskada i men behöver inte uppsöka sjukhus. Anmälan rån. Ingen är gripen.

 

Kl 23:40 Mark, inbrott

Vaktbolag får in ett larm ifrån ett företag i Kinna. På platsen finns det också kameraövervakning och väktaren ser tre yngre män inne på området som tillgriper däck och fälgar. Polispatrull ansluter till platsen och tre män grips. Det är tre yngre män som misstänks för inbrott. 

Kl 23:58 Härryda, inbrott

Väktare larmas till Gamla Partillevägen i södra Landvetter där det varit inbrott på en byggarbetsplats. Från platsen ser väktaren en gärningsperson springa till skogs. Polispatruller ansluter till platsen men ingen person kunde gripas. Två män som var i närheten och en bil har kontrollerats men de kunde inte knytas till inbrottet. Gärningsmännen har använt sig av någon form av kapmaskin för att ta sig in i olika byggnader inne på byggarbetsplatsen. Troligen har gärningsmännen inte fått med sig någonting.

Anmälan inbrott, oklart om de fick med sig någonting över huvud taget. 

Kl 00:47 Trollhättan, narkotikabrott

En polispatrull stoppar och kontrollerar en man i 25 års åldern vid Hjortmossen. Han misstänks för narkotikabrott eget bruk.

 Kl 02:31 Tanum, brand

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Grebbestad där det enligt uppgift ska brinna i ett kök. Branden släcks. Polispatrull skriver anmälan allmän farlig ödeläggelse. En namngiven misstänkt/tillika boende är en kvinna 40 års åldern.

Kl 03:15 Borås, narkotikabrott

En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist vid Hedvigsborgsgatan . I bilen färdades det två män och båda tas med och misstänks för narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen