Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 september 09.02

04 september 07.23, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser.

00:56 Trafikbrott Sundsvall. Patrull stoppar och kontrollerar ett fordon på Norrmalm. Fordonet belagt med brukandeförbud, patrullen utfärdar ordningsbot och tar hand om registreringsskyltarna.

01:00 Olaga intrång/hemfridsbrott Sundsvall. Okänd man som gått in i bostad där han inte hör hemma. Boende har uppfattat mannen som påverkad och kört ut mannen ur bostaden samt kontrollerat att inget försvunnit ur bostaden. Patrull har varit på plats och tagit upp en anmälan om olaga intrång. Mannen ej påträffad.

06:34 Stöld/inbrott Härnösand. Inbrott på skola under natten. Inbrott via ett fönster. Datorer och läsplattor har stulits. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras under dagen.

07:00 Trafikolycka Sundsvall. Två personbilar som kolliderat. Fyra personer inblandade. En person skadad, omhändertas av ambulanspersonal och förs till sjukhus. Frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Trafiken leds om förbi olycksplatsen.

Uppdatering 09:00 rörande trafikolyckan

Båda bilarna bärgade från platsen. Polisen är klara på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen