Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 september 10.38, Stöld/inbrott, Värnamo

Motorsågar stulna vid nattliga inbrott.

07.24 Polisen fick ett samtal från en person som haft inbrott i en ladugård, strax utanför Bor i Värnamo kommun. Enligt anmälaren skulle inbrottet ha skett under natten och bland det stulna godset fanns fiskeutrustning och en motorsåg.
En brottsplatsundersökning har gjorts och en del spår har säkrats från platsen.

08.34 Polisen fick ytterligare ett samtal från en person, boende strax utanför Bor, som haft inbrott i byggnader på sin fastighet under natten. Även här saknades en motorsåg och en bil som stod parkerad på fastigheten hade tillfogats brytskador.En brottsplatsundersökning kommer att göras under förmiddagen.

Det finns i nuläget ingen person misstänkt för de båda inbrotten. Polisen är intresserad av tips och iakttagelser och den som har information om ärendet ombeds att ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen