Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 september 16.08

04 september 15.09, Försvunnen person, Laxå

Vi letar efter en kvinna som inte kommit tillbaka efter svampplockning.

Flera polispatruller är på plats i skogen utanför Finnerödja då en kvinna inte kommit tillbaka efter att ha gått ut i skogen för att plocka svamp.

Kvinnan är i 80-årsåldern, smal och ca 165 cm lång och har kort, grått hår. När hon gick ut i skogen var hon troligtvis iklädd ljusgråvit vindjacka och gummistövlar. Kvinnan har varit borta sedan klockan 12 idag.

Kvinnan går med hjälp av käpp.

Om någon sett  eller ser en kvinna som stämmer in på detta signalement får man gärna ringa till polisen på 112 eller 11414.

UPPDATERING kl.16.05

Kvinnan är anträffad vid god vigör. En bilist som åkte på E20 hade hört efterlysningen på radio och såg en kvinna, innanför viltstängslet vid Finnerödjacken, som stämde in på den försvunna kvinnans signalement.

Vi tackar för hälpen i vårt arbete med att hitta kvinnan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen