Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 september 19.07

04 september 15.39, Försvunnen person, Hagfors

En man är försvunnen i Ekshärad.

En kvinna ringer till polisen och uppger att hon är orolig för sin man som lämnade deras sommarhus vid Brunnsberg idag vid 11.30. Han skulle då åka iväg för att plocka bär och vara hemma senast ett par timmar senare. Eftersom mannen inte kommit hem ännu är kvinnan orolig för att det hänt honom något.

Mannen är i 80-årsåldern, är lite kraftig och har vitt hår. Vid försvinnandet var han troligtvis iklädd en t-shirt och blåa långbyxor. Han färdades i en brun Citroen som har ett danskt registreringsnummer.

Flera polispatruller är på plats, vi har även begärt hjälp av en polishelikopter.

Om någon sett en man, eller bil, som stämmer in på detta signalement får man gärna ringa till polisen på 112.

UPPDATERING kl.18.10

Bilen som mannen färdades i är anträffad några kilometer från parets sommarhus. Sökningarna efter mannen koncentreras därför till området runt bilen.

UPPDATERING kl. 19.05

Mannen är anträffad, på ett kalhygge, av helikopter. Han skall enligt uppgift inte vara skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen