Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 september 18:08

04 september 16.51, Försvunnen person, Norrköping

Försvunnen äldre kvinna.

16.37 polisen söker efter en äldre kvinna som har försvunnit från ett boende på Albrektsvägen i Norrköping sedan 16-tiden. Kvinnan har en sjukdomsbild som gör att hon kan ha svårt att orientera sig och hon hittar inte i Norrköping.

16.58 polisen söker inledningsvis med tre polispatruller efter kvinnan, som är i 85-årsåldern. Polisen samt personal där kvinnan bor har engagerat sig i sökandet. Polisen har också informerat kollektivtrafik och taxibolag för att få hjälp med tips. Även allmänhetens hjälp behövs nu för att hitta henne.

Det är tyvärr oklart vilken klädsel hon hade när hon försvann gående i riktning från Albrektsvägen 32 mot Vasaparken, dvs. norrut. Den försvunna kvinnan är kort till växten, normalbyggd och har kort grått hår. Hon talar inte svenska.

17.05 polisen arbetar just nu med ett så kallat närsök vilket innebär att det närmaste området omkring bostaden söks genom grundligt. Andra polispatruller söker  av Vasparken och omkringliggande kvarter.

Den som tror sig se kvinnan ombeds att hålla henne under uppsikt och omedelbart tipsa polisen via 114 14 eller 112.

17.20 kvinnan uppges ha svårt att gå längre stäckor.

17.55 kvinnan anträffad välbehållen av polis på Olai Kyrkogata. Insatsen avbryts.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen