Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 september 18.10, Skadegörelse, Örebro

Några barn har slagit sönder rutor på flera husvagnar vid Atle Bergtäkt.

Personal på Atle bergtäkt ringer och berättar att 3-4 pojkar försökt ta sig in i uppställda husvagnar på platsen. Personalen lyckades få tag i 2 av dem, de andra sprang från platsen.

När polispatrull kommer till platsen visar det sig att det är två pojkar i 10-11 årsåldern som har slagit sönder rutor på flera husvagnar på platsen. De har även varit inne i minst en husvagn.

En anmälan gällande stöld genom inbrott samt skadegörelse kommer att upprättas. Polisen hittade dock inget stöldgods på de två pojkarna som man lyckades få tag i och man misstänker att den eller de pojkar som sprungit från platsen fått med sig godset. Vad det är för gods är okänt i nuläget.

Pojkarna är hemkörda till sina föräldrar och en anmälan kommer att skickas till socialtjänsten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen