Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 september 21.55

04 september 20.32, Ofredande/förargelse, Mjölby

Berusad man ofredade butikspersonal.

19.47 polisen fick ett larm från en butik i Mantorp.

19.48 två polispatruller är på väg till butiken.

20.01 polisen är framme vid butiken och träffar på personal som har problem med två berusade män. En av männen har ofredat personalen i butiken genom att ställa kränkande och nedvärderande frågor till personalen under deras arbete. Samme man har också  tagit tag i personalen och medvetet ställt sig i vägen och därmed hindrat dem i deras arbete.

Polisen har påbörjat en utredning om ofredande och en av männen är misstänkt. Båda männen är kraftigt berusade och de omhändertas därför för fylleri och de förs till polisstationen för tillnyktring. Mannen som är misstänkt för ofredande kommer att förhöras efter att han nyktrat till.

Ingen av männen är identifierade men båda männen bedöms vara i 30-40-årsåldern.

21.50 de båda männen är nu identifierade och även misstänkta för fler brott. Mannen som initialt misstänktes för ofredande är i 40-årsåldern och nu även misstänkt för ringa narkotikabrott samt våldsamt motstånd. Den andre mannen är i 30-årsåldern och han misstänks för ringa narkotikabrott. Båda två kommer att genomgå provtagning för att utreda narkotikabrotten samt att de även kommer att förhöras när de har nyktrat till.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen