Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 september 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.08 Härryda, inbrottsförsök
Vid Önnerödsskolan är det två killar som försöker krossa en ruta in till skolan men misslyckas. De anträffas i området och körs hem till respektive vårdnadshavare där förhör hålles på platsen.

02.41 Alingsås, inbrott
Vid Gräfnäsvägen grips en man inne på en verkstad under pågående inbrott. Polisen antäffar även en cykel vid platsen som tros vara stulen. Denna tas i beslag och mannen förs till polisstationen.

04.59 Falköping, trafikolycka
På riksväg 26 cirka 900 meter från kommungränsen från Skultorp mot Tidaholm är det en bilist som kör på ett vildsvin . Föraren klarar sig utan personskador.

05.59 Uddevalla, trafikolycka
På länsväg 161 cirka 500 meter från Torp i riktning mot Lysekil är det en bilist som kör på en älg som går igenom vindrutan. Föraren klarar sig utan personskador men chockas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen