Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 september 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:02 Olaga frihetsberövande, Sundsvall
Polis kallas Alnö. En man i 25-årsåldern grips och anhölls senare av åklagare. Han misstänks initialt för människorov. Polisen kommer under dagen att hålla fler förhör för att skapa sig en bild av händelsen.

23:55 Rattfylleri, Sollefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Sollefteå. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri. 

00:39 Trafikolycka, Härnösand
Larm inkommer om en singelolycka på länsväg 331, Viksjö. Bilen ska ha voltat och ligger i diket. Föraren, en man i 20-årsåldern, var ensam i bilen och förs med ambulans till sjukhus. Polis har hållit ett kortare förhör och dokumenterar på platsen.

03:15 Stöld, Sundsvall
Polis kallas till Haga efter att ett inbrottslarm gått från en lokal. En patrull söker igenom byggnaden utan att påträffa någon. En anmälan om stöld upprättas, då det saknas pengar från en växelkassa.

06:41 Viltolycka, Sundsvall
En bilist har krockat med ett rådjur i korsningen Färjevägen/Skärgårdsvägen, Södra Alnö. Djuret lämnade platsen och eftersöksjägare kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen