Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 september 11.43

05 september 07.25, Försvunnen person, Jönköping

Försvunnen kvinna i Jönköping.

06.43 polisen fick samtal från Junegården på Lovisagatan om att en boende där har försvunnit, någon gång under natten eller från 20-tiden under tisdagkvällen. Den som saknas har en sjukdomsbild som gör att hon bland annat har svårt att orientera sig.

Den som saknas är en 75-årig kvinna. Hon är smal, ca 162 cm lång och har blå ögon och rött hår. Hon är troligen iklädd helsvarta kläder, klänning och tights. hon är rask och har inga svårigheter att gå.

Anhöriga och polisen söker nu efter kvinnan. Polisen har gjort vissa rutinmässiga kontroller, med sjukvården bland annat. Vaktbolag och kollektivtrafiken i Jönköping är underrättade med vädjan om hjälp med tips.

Polisen behöver även allmänhetens hjälp med tips om var kvinnan kan befinna sig. Den som tror sig veta var hon finns ombeds att om möjligt hålla henne under uppsikt och kontakta polisen på 114 14 alternativt 112.

11.30 den försvunna kvinnan anträffades strax efter klockan 08 vid god vigör. Hon var då på en daglig verksamhet. Klockan 08.50 var kvinnan åter på boendet. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen