Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 september 10.44, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan för Heby v. 36

                                POLISRUTAN Heby kommun

 

Under veckan har jag fått flera signaler om att det återigen förekommer störande bilkörning på OK:s parkering i Heby. Flera närboende har fått sin nattsömn förstörd på grund av buskörning med bilar och A-traktorer. Dessutom har flera bilister struntat i att stanna när de korsar Riksvägen. Jag hoppas på en skärpning innan det händer en olycka.

 

Redovisning av några brott som anmälts 22/8-5/9:

 

Heby: Skadegörelse (krossad ruta) på CLL. En man har blivit utsatt för ett grovt olaga hot. En mindre mängd narkotika har anträffats på en man. Två män iakttogs när de försökte stjäla en bil. Tack vare bra agerat av ett vittne kunde männen gripas. På Torget blev en man misshandlad av flera personer. Gärningsmännen sparkade bl.a. på mannen när han låg på marken. En av gärningsmännen är identifierad. Vi har gjort ett mindre beslag av narkotika i  en lägenhet.  

 

Tärnsjö: Stöld av däck ur en låst container på Norra Storgatan. I samband med ett bråk i Östa anträffades en mindre mängd narkotika. En äldre man har anmält att han blivit utsatt för en stöld i sin bostad.

 

Östervåla: I samband med en trafikkontroll ertappades en körkortslös drogpåverkad bilförare.  Klotter på toaletten vid busstationen.  

 

Runhällen: Två tjuvar har gripits för inbrott i en fastighet på Lundviksvägen.

 

Vittinge: En anmälan om misshandel i nära relation.

 

Harbo: En person är misstänkt för ringa narkotikabrott.

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen