Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 september 20.20

05 september 15.51, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

RLC är under kvällen ej bemannad med någon kommunikatör.

Hemsidan och samtal från media hanteras i mån av tid av befälen på ledningscentralen.

16:25 - Trafikolycka, Rosvik
Trafikolycka med två bilar inblandade på E4 i höjd med södra infarten till Rosvik. Just nu totalstopp i södergående färdriktning. Två bilar inblandade varav en har voltat och kommer att bärgas från platsen medan den andra kommer kunna köra därifrån.
Uppdatering 18:20: En person förd till Sunderbyns sjukhus med ambulans. En anmälan skrivs för att man ska kunna fastställa hur olyckan gått till. Frågor gällande skadeläget hänvisas till sjukvården.

18:15 - Rån (motvärnsfallet), Luleå
Ett vittne observerar en ordnigsvakt som brottas med en person i en mataffär i centrala Luleå och ringer polisen. Polispatrullen som skickas till platsen hittar på väktaren och mannen som han brottas med. Mannen, som är i 40-årsåldern, grips misstänkt för rån, motvärnsfallet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen