Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 september 00.32

05 september 22.48, Skottlossning, misstänkt, Helsingborg

Misstänkt skottlossning, Bryggaregatan.

Polis och ambulans skickas till Bryggaregatan efter flera uppringare som hört vad man uppfattar som skottlossning. Polis arbetar med att lokalisera brottsplats. Det finns i nuläget ingen anträffad skadad person.

23.01 Vad som misstänks vara brottsplats är lokaliserad till Bryggaregatan / Håkan Lundbergs gata. Denna är nu avspärrad. Det finns fortsatt ingen anträffad skadad.

23.07 Hundpatrull söker i området. Vittnen till händelsen förhörs på platsen.

23.25 Kriminaltekniker är budade för en brottsplatsundersökning. Även Furutorpsparken är avspärrad, och rytteriet arbetar med att förstärka avspärrningen. Någon skadad person är ännu inte anträffad.

23.43 Brottsplatsen kommer att undersökas även med vapenhund.

23.49 Furutorpsparken är genomsökt av hundpatrull men ingen skadad person är änträffad.

00.27 Den kriminaltekniska undersökningen är ännu inte påbörjad. Polis har kontrollerat personer i området, men det finns ingen misstänkt eller gripen för händelsen. Det finns inte heller någon anträffad skadad person. Polis kontrollerar också om det finns kameror i området som kan ha fångat något av händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen