Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 september 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg samt Peter Adlersson. Till kvällen kommer Tommy Nyman.

22.39 Trollhättan, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis larmas till Karlstorpsvägen med anledning av att flera bilar skall brinna. Bränderna släcks och det visar sig att det är tre bilar som brunnit. Bilägarna är underrättade och det finns vittnesuppgifter om att någon varit på plats i samband med att bilarna börjat brinna, ingen gripen.

23.33 Göteborg, personrån.
En man blir rånad invid Majvallen av en för honom okänd man i ca 20 – 25 års äldern. Mannen hade en pistol som han hotade anmälaren med varför han inte vågade göra motstånd. Rånaren kom över en mobiltelefon samt bankomatkort med tillhörande kod. Mannen försvann sedan från platsen och anmälaren kunde ta sig hem och där kontakta polis. Man kan se att uttag har gjorts på olika bankomater men i nuläget lite oklart hur mycket pengar det rör sig om. Polis har tagit uppgifter för en anmälan och ingen är gripen i nuläget.

01.38 Tanum, grov skadegörelse m.m.
Polis samt räddningstjänst larmas till Naverstad-Mo med anledning av en bil som brinner. Branden släcks och man kan även konstatera att någon även har kastat in något föremål genom en ruta till fastigheten där bilen stod parkerad varför även olaga hot tillkommer i anmälan, ingen har kommit till fysisk skada.

02.32 Tranemo, trafikolycka.
En bil krockar med ett träd på Jönköpingsvägen varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. Två personer får åka med ambulansen där en av dem har ett misstänkt armbrott. Den andra personen klagar över smärtor i rygg, en fot samt nacke. Bilarna bärgas från platsen och polis tar uppgifter för en anmälan utan misstanke om brott.

03.07 Mölndal, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis till Rävekärrsvägen där en bil skall brinna. Branden släcks och man kan konstatera att ytterligare en bil har fått skador i samband med händelsen då den brinnande bilen har rullat in i en annan parkerad bil på platsen, en anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen