Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 september 13.40, Stöld/inbrott, Jönköping

Bostadsinbrott på Hamngatan i Jönköping.

12.25 en anmälare ringde till polisen om att en lägenhetsdörr stod öppen i ett trapphus på Hamngatan 7 i Jönköping. Man befarade att det kunde röra sig om ett inbrott.

12.26 två polispatruller är på väg till platsen.

12.28 polisen anländer till platsen och bbörjar ta reda på vad som har hänt.

12.33 polisen kan konstatera att det har varit inbrott i lägenheten, lägenhetsdörren är uppbruten. Inne i lägenheten har tjuven eller tjuvarna lyckats bryta upp någon form av säkerhetsskåp där smycken har fövarats.

13.26 polisen har påbörjat en utredning om bostadsinbrott och brottsrubriceringen blir grov stöld. Förhör har hållits med den drabbade lägenhetsinnehavaren, med anmälaren och med grannar. En brottsplatsundersökare påbörjar nu arbetet med att undersöka brottsplatsen för att om möjligt säkra spår som kan användas som bevisning.

Polisen är angelägen om att få allmänhetens hjälp med tips eller iakttagelser från området omkring Hamngatan 7 under förmiddagen. Alla tips, särskilt gällande personer eller fordon kan vara värdefulla. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen