Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 september 18.19

06 september 17.07, Trafikolycka, Helsingborg

Två personbilar som kolliderat, väg 112 / Tångavägen, Kattarp.

Polis, räddningstjänst och amnbulans skickas till väg 112 / Tångavägen, Kattarp, där två personbilar kolliderat. Enligt initiala uppgifter ska en av personbilarna avvikit från platsen efter olyckan. I den kvarvarande bilen finns en person som uppger smärtor i nacken.

17.15 Det är två personer som färdats i bilen. De upper smärtor i nacke och bröst.

17.17 Olyckan påverkar framkomligheten för övrig trafik.

De båda inblandade personbilarna finns kvar på platsen.

17.26 Två personer, varav en förare, avvek från platsen till fots efter olyckan. Dessa anträffade dock polispatrull. Föraren uppger smärtor i bröst. De två personerna i den andra bilen tas ut av räddnintstjänst. Väg 112 är helt avstängd för trafik.

18.18 Båda personbilarna bärgas från platsen. Två personer från en av bilarna, två kvinnor, är förda med amnbulans till sjukhus. Väg 112 är åter fullt framkomlig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen