Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 september 07.27

06 september 22.40, Misshandel, Hudiksvall

Två personer avbryter ett inbrott och blir påkörda

I Näsviken ser ett gift par från bilen hur en gärningsman gör inbrott i en stuga. När gärningsmannen inser att han är upptäckt hoppar han in i sin egen bil för att köra därifrån. Mannen i det gifta paret har hunnit stiga ur sin bil och blir påbackad  i hög fart så att han  ramlar omkull med en lätt skadad fot. Även anmälarnas bil blir påbackad.
Gärningsmannen väljer i det här läget att överge sitt fordon för att istället ta sig från platsen till fots, men innan han springer utdelas slag med ett tillhygge mot mannen som blev påkörd.

Huset är avspärrat för teknisk undersökning. Händelsen rubriceras som försök till grov stöld, misshandel alternativt vållande till kroppskada och smitning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen