Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 september 05.02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Torsdag-fredag natt, 6-7/9. Polisregion Öst.

Natten mot fredag den 7/9 har varit relativt lugn i Region Öst (Södermanlands, Östergötlands och Jönköpings län).

Regionsledningscentralen har registrerat och hanterat totalt 136 händelserapporter av varierande slag i regionen mellan kl. 22:00 och 05:00.

Två personer har gripits under natten, se nedan.

Fem personer har omhändertagits med anledning av hög berusningsgrad och/eller ordningsstörande beteende och åtta personer har medtagits för provtagning med anledning av att de misstänkts för rattfylleri/drograttfylleri eller ringa narkotikabrott genom eget bruk.

NOTERBART:

Kl. 03:16 inkom larm om ett inbrott på en återvinningsfirma på Barnhemsgatan i Jönköping. På väg fram till objektet mötte en polispatrull ett fordon som man valde att stoppa och kontrollera. I fordonet anträffades misstänkt stöldgods, vilket ledde till att de två män som färdades i fordonet greps misstänkta för stöld. De båda gripna är i 40- och 20-årsåldern.

I övrigt finns det inga större händelser, olyckor eller ärenden att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen