Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 september 05.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativ lugn natt i länet enligt RLC. En brand i Dals Långed. I övrigt inga stora händelser.

Kl 00.13 Bengtsfors, brand i skola
Räddningstjänst och polis larmas till Ekhagskolan i Dals Långed via SOS. SOS uppger att det brinner i sporthallen vid skolan. Branden har startat i sporthallen men det fanns överhängande risk att den skulle sprida sig till närliggande skolbyggnader när räddningstjänst och polis anländer. Polisen genomför bl a avspärrningar på platsen på uppdrag av räddningstjänsten. Då det inte finns någon förklaring till hur branden startat så inleder polisen en förundersökning om mordbrand. Inga kända uppgifter om personskador.

Branden sprider sig och sporthall, förskola, matsal mm som brinner ner. En teknisk undersökning kommer att genomföras av polisen så fort detta är möjligt. Oklart när detta kan ske.

Frågor i nuläget då det gäller branden hänvisas till räddningstjänsten.

Kl 04.27 Göteborg, inbrottsstöld i butik
Polis larmas till en butik vid Kungsgatan efter det att städpersonal sett/hört någon som bryter sig in i lokalen. en ruta ska vara krossad.
Kl: 04.32: Polis på plats. Polisen får uppgifter om att en maskerad man  ha varit på platsen och tagit sig in i lokalerna. Man finner en sk bultsax men gärningsmannen har lämnat. Oklart om något tillgripits. Polisen söker i närområdet men ingen person kan gripas. Anmälan upprättas.        

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen