Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 september 05.58, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Inga större händelser i länet under kvällen/natten enligt RLC.

Kl 23.22 Halmstad, bilbrand
Räddningstjänst och polis larmas till Nordbanegatan i centrala Halmstad. Enligt SOS så brinner minst en bil. Det framkommer även vittnesuppgifter om att två maskerade personer lämnat platsen strax före det att branden startat i riktning mot Karlsrovägen.
Polisen söker i närområdet men ingen person kan gripas. Genom spridning så brinner totalt tre personbilar. Räddningstjänsten släcker dessa bränder och polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand.

Kl 01.35 Varberg, tre gripna för stöld/alt. försök till stöld
Polis larmas till en byggarbetsplats vid Gamla Kyrkobacken. Vittnen har sett ett antal personer inne på området som inte hör hemma där. Polisen anländer och finner tre män inne på området. De grips, misstänkta för stöld/alt försök till stöld.  

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen