Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 september 14.33

07 september 11.10, Övrigt, Fagersta

En LVU-placerad ung man rymmer från Sundbo ungdomshem.

En stor polisinsats pågår där flera patruller försöker hitta en LVU-placerad man i 20-årsåldern som avvikit från Sundbo ungdomshem utanför Fagersta.
Mannen befann sig utanför anläggningens staket tillsammans med personal strax efter klockan 11 på förmiddagen när en personbil snabbt kör fram. Mannen hoppar in i bilen som åker från platsen i hög hastighet.

 

Uppdatering 14.32

En allmänhet kontaktar polisen om att en bil framkörs vårdslöst längs länsväg 721. Kort därefter anträffas bilen slängd. Fyra  personer anträffas i skogen av en hundpatrull i höjd med Ransta. Tre män grips för främjande av flykt och den fjärde återförs till Sundbo. Av de gripna är två minderåriga och den tredje är i 20-årsåldern. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen