Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 september 23.40, Våldtäkt, Västerås

Hammarby-kvinna anmäler att hon har blivit våldtagen

Övergreppet ska ha skett utomhus mellan Hammarbyrampen och Råbyleden någon gång efter 23.00 på fredagskvällen. Målsägande uppger att hon kom cyklandes när en man slet av henne från cykeln och slängde ned henne i en buske och började våldföra sig på henne. Kvinnan lyckades få in en spark mot mannen varpå han avbryter och försvinner från platsen.
Kvinnan tar sig hem till en anhörig och kontaktar polisen. Kvinnan, som är i 45-årsåldern, transporterades till sjukhus för vidare utredning. Polisen har, bland annat med hjälp av en hundpatrull, sökt i det aktuella området under natten men hittills har ingen gripits eller frihetsberövats i ärendet. Ett inledande förhör har hållits med kvinnan och ärendet går nu vidare utredningsvägen.

Ärendet rubriceras som våldtäkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen