Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 september 04.54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt i Region Öst.

Polisen har under natten hanterat 223 ärenden. Natten upplevs som relativt lugn. Inga allvarligare händelser har kommit till vår kännedom. Endast en person har gripits för brott men ett stort antal personer har frihetsberövats av andra anledningar. Totalt har ca 40 personer frihetsberövats p.g.a. berusning/ordningsstörning eller för provtagning.

Kl. 23.27 larmas polisen till bilbränder på De Wijks Väg i Finspång. På platsen har tre bilar brunnit. Polisen misstänker att bränderna är anlagda.

Kl. 01.43 ringer en anmälare från Oxelösund och säger att någon precis stals hans bil. En polispatrull får syn på bilen som kör norrut mot Stockholm. I höjd med rastplats Sillekrog får polisen stopp på bilen och en person kunde gripas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen