Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 september 09.09

08 september 06.11, Brand, Botkyrka

Polisen biträder räddningstjänsten vid en restaurangbrand i Norsborg. Röken gör att en av uppgångarna vid tunnelbanan är avstängd.

Polisen biträder räddningstjänsten med att spärra av runt den fristående restaurangen. Polisen som är på plats har talat om att det är en kraftig rökutveckling som är synlig i området. 

Uppdatering klockan 07:39
Räddningsledaren har bett polisen försöka få tag i vissa fordonsägaren och be dem att flytta fordonet, då det finns risk att fordonen skadas av branden.

Uppdatering klockan 09:05
Polisen är kvar på platsen och biträder räddningstjänsten vid deras släckningsarbete. Polisen kommer utreda hur branden startade. Då det inte går att utesluta att  branden är anlagd är förundersökningen inledd på grov mordbrand. Polisen kommer inte påbörja någon undersökning av restaurangen förrän branden är släckt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen